Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Τελευταία νέα της ομάδας

*Ξεκίνημα στα πλέι οφ με νίκη για την ομάδα μας η οποία επικράτησε με 2-1 του βάζελου με γκολ των Αθανασιάδη και Ελ Ζαρ δείχνοντας να επανέρχεται μετά τις τελευταίες σφαλιάρες.. Το πάρτυ που στήσαμε στην Τούμπα κάτω από συνεχή βροχή ξύπνησε και τους παίκτες μας που επιτέλους έδειξαν ότι μπορούν να παίξουν καλή μπάλα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.. Ελπίζουμε την Πέμπτη στο Βόλο να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα!

*Στο χάντμπολ η λέξη "αυτοκτονία" είναι πολύ μικρή για να αποτυπώσει αυτά που ζήσαμε στον τελικό του πρωταθλήματος, καθώς χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι και κάναμε δώρο το πρωτάθλημα σε έναν αντίπαλο που δεν το άξιζε. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του γεμίζοντας στο κλειστό της Μίκρας, όμως οι παίκτες μας δε φάνηκαν συνεπείς στο ραντεβού με την κούπα.. Οπως και να έχει, η προσπάθεια όλης της χρονιάς με απλήρωτους παίκτες, με τραυματίες και με ένα γήπεδο χωρίς κόσμο για το σύνολο του πρωταθλήματος ήταν πετυχημένη.. Ελπίζουμε του χρόνου ο ερασιτέχνης να ξυπνήσει και να μη χρειαστεί η ομάδα να φτάνει στο σημείο να παίζει χωρίς ξένους και με απλήρωτους για πολλούς μήνες παίκτες και προπονητικό τιμ..

*Στο μπάσκετ η ομάδα μας έκανε το καθήκον της και πέρασε στην ημιτελική φάση των πλέι οφ μετά από 10 χρόνια. Κέρδισε για δεύτερη φορά στην Καβάλα, διπλασίασε τις νίκες της και πλέον περιμένει τον βάζελο όπου ελπίζει να κάνει το θαύμα. Η συνέχεια πάντως προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, καθώς στην πορεία, κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, θα αντιμετωπίσει τον συμπολίτη σε αγώνες για την έξοδο στην Ευρωλίγκα.. Θα πρέπει η ΚΑΕ να ξυπνήσει κάποια στιγμή και να φερθεί ως αντάξια της ιστορίας του μπασκετικού ΠΑΟΚ καθώς η ομάδα της γειτονιάς ετοιμάζεται να ρίξει και πάλι πολύ λάσπη..