Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ολοι Παλατάκι

Το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, η ομάδα μπάσκετ δίνει κρίσιμο παιχνίδι στο Παλατάκι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου. Είναι υποχρέωση όλων μας να βρεθούμε στο Παλατάκι και να στηρίξουμε την προπάθεια των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε κάτι καλύτερο στα πλέι οφ!

Την Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα, κόντρα στην Κέρκυρα. Δε θα πούμε ότι οι παίκτες μας πρέπει να νικήσουν για να μπουν στα πλέι οφ. Θα πούμε ότι πρέπει επιτέλους να παίξουν μπάλα. Δεν ανεχόμαστε να βλέπουμε την ομάδα μας να δείχνει αυτή την εικόνα, τη στιγμή που μας έχει αποδείξει φέτος ότι μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο!

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Aποτελέσματα Σαββατοκύριακου 9-10 Απριλίου

*Στο γειτονικό Καυτατζόγλειο, για μία ακόμη χρονιά, η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και να σπάσει τη δυσμενή παράδοση που έχει με τη γριά. Το τελικό αποτέλεσμα ήρθε μετά από μία ακόμη πολύ μέτρια εμφάνιση όπου και πάλι φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε στο γκολ. Στόχος πλέον η νίκη στο τελευταίο -κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα και η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόχει των πλέι οφ. Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του συμπολίτη δε μας άφησε να κάνουμε ασπρόμαυρο άλλο ένα πέταλο κι αυτό το πλήρωσε με απώλεια εσόδων.. Ο κομπλεξισμός σας δεν έχει όρια!

*Στο βόλλευ, μετά από δύο χαμένα παιχνίδια στον ημιτελικό του πρωταθλήματος, η ομάδα μας κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να τερματίσει στην 4η θέση και να βγει στην Ευρώπη. Τα πράγματα πιθανότατα να ήταν διαφορετικά αν δε χάναμε το πρώτο παιχνίδι από δικά μας λάθη. η ουσία είναι πάντως ότι μετά από αρκετό καιρό, η ομάδα βόλλευ του ΠΑΟΚ έκανε και πάλι μία ανταγωνιστική χρονιά δείχνοντας ότι στο μέλλον έχει πολλές πιθανότητες να πρωταγωνιστήσει, εάν ο ερασιτέχνης φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του!

*Στη Βέροια, παρουσία αρκετών οπαδών μας, ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 35-21 κι εκμεταλλευόμενη το στραβοπάτημα του χανουμιού, τερμάτισε πρώτη, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, εκεί που η Μίκρα θα πρέπει να κοχλάζει και τστους 3 αγώνες που θα δώσει η ομάδα μας στην προσπάθεια για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Οι προσπάθειες της διοίκησης του Φιλίππου, που με τις πλάτες του χανουμιού έβγαλαν προς τα έξω τη βρώμα ότι οπαδοί της ομάδας μας ακτέστρεψαν τα πάντα, φανέρωσαν το μίσος και την έχθρα που έχουν για το λαό του ΠΑΟΚ. Το ψέμα όμως κανείς δεν το συγχώρεσε γι αυτό να ξέρετε ότι κι ο ΠΑΟΚτσής δεν ξεχνάει!

*Στο πόλο ο βάζελος υποκλίθηκε στο μεγαλείο της ΠΑΟΚτσήδικης ψυχής και υπέκυψε στις ορέξεις της ομάδας μας που γύρισαν ένα σχεδόν χαμένο παιχνίδι, κερδίζοντας στο τέλος με 10-9. Οι λαγοί πήραν την απάντηση τους και πλέον η συνέχεια βρίσκει την ομάδα μας να συνεχίζει την προσπάθεια για την έξοδο της για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ευρώπη!

*Στο γυναικείο ποδόσφαιρο τα κορίτσια κατέκτησαν ακόμη ένα πρωτάθλημα, το έκτο συνεχόμενο κι 7ο συνολικά, κερδίζοντας ακόμη ένα παιχνίδι, μετρώντας 20 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και κάνοντας το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, απλά διαδικαστικό χαρακτήρα. Την εβδομάδα που με πέρασε νίκησαν και την ομάδα της Καρδίτσας με 1-0 και κλείδωσαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση, στο τεσνικό τιμ και την ομάδα που αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχει θέληση κι αποφασιστικότητα όλα μπορούν να γίνουν..