Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

PAOK FANS FESTIVAL 27-28 MAIOY 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ στο διήμερο PAOK FANS FESTIVAL 2011 που διοργανώνεται στο Στρατόπεδο του ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ( Έναντι του δημαρχείου Σταυρούπολης) στις 27-28 Μαΐου.Το Festival θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 19.00 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Κατά την διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν

* Βραβεύσεις στις ομάδες Χάντμπολ και Γυναικείου ποδοσφαίρου και θα τιμηθούν κάποια άτομα για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ.

*Κληρώσεις

*Αιμοδοσία

*Αθλητικές επιδείξεις τμημάτων του ΠΑΟΚ

*Τουρνουά 5 x 5

*Διαγωνισμός Graffiti

*Paintball

*Bmx-Skate

*Live μουσική με 2 stage και πληθώρα συγκροτημάτων ROCK-REGGAE-Ελληνικά ρεμπέτικα

ενώ θα υπάρχουν και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα από τις κληρώσεις της λαχειοφόρου αγοράς θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια του μικρού ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του Π.Α.Ο.Κ. που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Η τιμή της εισόδου έχει οριστεί στα 4 ευρώ ανά ημερα και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μια μπύρα.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι η ακόμα μεγαλύτερη συσπείρωση ΌΛΩΝ των ΠΑΟΚτσήδικων δυνάμεων ενόψει καλοκαιριού και ευελπιστούμε να καθιερωθεί ώστε κάθε χρόνο να γιορτάζουμε τις επιτυχίες του Συλλόγου.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.A.Ο.K.

Nίκη την Τετάρτη για την πρωτιά

Μετά από το διπλό στο Βόλο (με 1-2) όπου και πάλι η ομάδα μας δεν έδειξε καλό πρόσωπο ήρθε η σφαλιάρα από το χανούμι να μας προσγειώσει μια και καλή στην πραγματικότητα. Μπορεί την περασμένη Πέμπτη να βρισκόμασταν στην πρώτη θέση των πλέι οφ, όμως μετά την εξευτελιστική εμφάνιση και ήτταν με το βαρύ 3-0 στο ΟΑΚΑ, η ομάδα θέλει μόνο νίκη για να ξεχρεώσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς που έχει με τη σιχαμένη ομάδα του ΠΟΚ.

Σε ένα παιχνίδι παρωδία με τον προπονητή να θυμίζει μαθητευόμενο μάγο και με μια ηττοπάθεια στο παιχνίδι της ομάδας, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει για ακόμη ένα παιχνίδι με θετικό αποτέλεσμα από το καταραμένο ΟΑΚΑ. Θα πρέπει κάποια τιγμή να καταλάβουν όλοι στην ομάδα του ΠΑΟΚ, από τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο, ότι για να μπορέσουν να κάνουν και πάλι τον κόσμο ευτυχισμένο, να ματώσουν τη φανέλα..

Δε νοείται να παίζουμε στον κρισιμότερο αγώνα των πλέι οφ και να βλέπουμε αυτό το τσίρκο μέσα στο γήπεδο. Μηδέν πάθος, μηδέν πειθαρχία, μηδέν οργάνωση από μια ομάδα που θύμισε περισσότερο ερασιτεχνικό τμήμα χωρίς αρχή, μέση και τέλος!

Ζαγοράκη, αν θέλεις να βοηθήσεις πραγματικά την ομάδα ξεκίνα όσο πιο νωρίς να φτιάχνεις την ομάδα της επόμενης περιόδου.. Δεν αντέχει άλλο ο ΠΑΟΚτσής να βλέπει αυτό το πράγμα με τον αυτόματο πιλότο στον πάγκο του!

Την Τετάρτη παίκτες και προπονητικό τιμ δίνετε τις μεγαλύτερες εξετάσεις σας και μάλιστα μπροστά στον κόσμο σας που παρά την πίκρα από τον αποκλεισμό τον τον τελικό του κυπέλλου σας αγκάλιασε με την αγορά 20 χιλιάδων και πλέον διαρκείας! Αν έχετε έστω και λίγη τσίπα, κερδίστε το χανούμι και μπείτε και πάλι πρώτοι στη διαδικασία, δύο αγώνες πριν το τέλος!