Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ολοι οι δρόμοι οδηγουν στην Τουμπα!

Το Σάββατο στις 4μμ. όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουμε ραντεβου στην Τούμπα για να συνεχίσουμε από εκεί τον αγώνα μας για την απελευθέρωση των αδερφών μας!

Στις 20.00 όλοι Καμάρα

Ο αγώνας για τα αδέρφια μας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Την Παρασκευή στις 8μμ. όλοι στην Καμάρα για να φωνάξουμε και πάλι ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ!

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Tην Πέμπτη στις 20.00 όλοι Κορδελιό

Την Πέμπτη στις 8μμ. όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού για τη συνέχεια του αγώνα μας για την άμεση απελευθέρωση των 6 αδερφών μας που βρίσκονται στη φυλακή!

Ο Λ Ο Ι ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 20:00

Σήμερα το πρωί το δικαστήριο έκρινε προφυλακιστέους τους 5 συλληφθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ (απλώς επειδή ήτανε οπαδοί;). Αυτή η ακραία απόφαση δεν θα περάσει έτσι και είναι καθήκον όλου του λαού ΠΑΟΚ να βρίσκεται στις 8.00μμ έξω από το γήπεδο για μία κατάσταση που μας αφορά όλους.

Στο ίδιο έργο θεατές

Για μία ακόμη φορά η Δικαιοσύνη μας απέδειξε, με τον πιο χαρακτηριστικό κι ανάγλυφο τρόπο, ότι είναι τυφλή. Η απόφαση που έβγαλε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την οποία κρίνονται προφυλακιστέοι οι 5 από τους 6 συλληφθέντες της περασμένης εβδομάδας, δίχως μάλιστα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία, μέχρι να γίνει η δίκη, μας δίνει την αίσθηση ότι μάλλον το πρόβλημα με τη βία είμαστε εμείς και κανείς άλλος.

Η λογική του «πονάει δάχτυλο, κόβω χέρι», αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η σωφρονέστερη για την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για μία ακόμη φορά μας έδειξε την αναλγησία της, μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία για να αποδεικνύουν την ενοχή τους, ούτε καν μάλιστα το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκ των κρατούμενων έχουν καθαρό ποινικό μητρώο!

Μιλάμε για μία ακόμη απόφαση-κόλαφο στη Δημοκρατία την οποία ζούμε στη χώρα μας. Στη χώρα όπου κουμάντο κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι φυλλάδες. Στη χώρα την οποία κουμάντο κάνουν οι ρουφιάνοι και λαγοί. Στη χώρα την οποία η ατιμωρησία και ο ωχαδερφισμός διακρίνει σε κάθε κίνηση τον Έλληνα, έρχεται μία απόφαση, καταδικαστική για 5 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη αυταπόδεικτα στοιχεία που να τους βαρύνουν και οι οποίοι ουσιαστικά τώρα, καταστρέφονται επειδή κάποιοι θυμήθηκαν ότι πριν από 6 μήνες ίσως κάποιος από αυτούς να συμμετείχε σε περιστατικά στα οποία ενεπλάκησαν οπαδοί δύο ομάδων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε θεατές στο ίδιο έργο και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε, το δικαίωμα να το πιστεύουμε αυτό μας το δίνει η ίδια η πολιτεία, η οποία έχει αποφασίσει πλέον ότι αυτοί οι οποίοι φταίνε για όλα τα δεινά του κράτους είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν, το βλέπουμε και τώρα. Για τα όσα συνέβησαν σε αγώνες των ομάδων του ΠΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένας ένοχος. Όμως, πλέον, ήρθε η ώρα όλο αυτό να αλλάξει.

Ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει ο ίδιος το αυτονόητο δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Το δικαίωμα στην ελευθερία! Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι από τη φύση του περήφανος και κανένας ρουφιάνος δεν μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του.

Θα μας βρείτε μπροστά σας και αυτή τη φορά θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σας!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

«Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καταδικάζουν την αναίτια στοχοποίηση του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου, που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη 6 αδερφών μας για κάποια γεγονότα, στα οποία συμμετείχαν οπαδοί 2 ομάδων.

Όχι μόνο δικάζονται για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά επιπλέον τους χρεώνουν ότι ανεξιχνίαστο έγκλημα έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο, από τη Λάρισα και πάνω.

Η συντονισμένη προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών μας ενάντια σε ακραία φαινόμενα βίας, έχει φέρει αποτελέσματα, όπως μαρτυρά περίτρανα η εικόνα της Τούμπας σε ευρωπαϊκά και ματς υψηλής επικινδυνότητας.

Αυτό, όμως, δεν αναγνωρίζεται και συνεχίζεται η προσπάθεια σπίλωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ. Το αποκορύφωμα είναι κατάπτυστα πρωτοσέλιδα, που αποθεώνουν την αστυνομική αυθαιρεσία και γυρνάνε τη χώρα στις εποχές, που επιβραβεύονταν η δράση των καταδοτών.

Δεν ξέρουμε αν όλα αυτά αποσκοπούν στον γενικότερο εκφοβισμό του κόσμου ή αν απλά τους ενοχλεί η συσπείρωση και η δυναμική του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Αυτό, που ξέρουμε είναι ότι δεν πρόκειται να καμφθεί η αλληλεγγύη μεταξύ των οπαδών μας και ότι δεν πρόκειται να λυγίσουμε, όσο και αν μας πιέσουν.

Σε περίπτωση, που δεν δικαιωθούν οι οπαδοί μας και συνεχιστεί αυτό το κυνήγι μαγισσών προς τον κόσμο και την ομάδα του ΠΑΟΚ, οι αντιδράσεις θα είναι άμεσες και γενικευμένες».

Αρειανοί ρουφιάνοι, Αλήτες δημοσιογράφοι

Με τρία επίθετα μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν οι «οπαδοί» της ομάδας της γειτονιάς από την Παπαναστασίου: γλοιώδεις, ανύπαρκτοι, καταδότες. Δεν υπάρχουν καλύτερες κι ευστοχότερες λέξεις για να τους χαρακτηρίσουν καλύτερα! Κι επειδή εμάς δε μας αρέσει να πετάμε απλά τις εκφράσεις και να φεύγουμε, εξηγούμαστε.

Γλοιώδεις, γιατί χρησιμοποιούν εφημερίδες, ραδιόφωνα και κάθε λογής μέσο που πρόσκεινται στα συμφέροντα της ομαδούλας τους, προκειμένου να βάλλουν με κάθε είδους ψευτιές κι ανακρίβειες κατά του μεγάλου οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ. Οι δημοσιογράφοι τους, δίχως ίχνος ντροπής, ανεβάζουν άρθρα και προβάλλουν φωτογραφίες στα εξώφυλλα των Μέσων τους προκειμένου να στοχοποιήσουν το λαό του ΠΑΟΚ και να τον κατατάξουν ως συμμορίες. Εκμεταλλεύονται το βήμα που έχουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι εμείς είμαστε.. οι κακοί και πρέπει με κάθε τρόπο να τους αδειάσουμε τη γωνία, όμως δε θα τους κάνουμε το χατίρι..



Ανύπαρκτοι,
γιατί αυτή είναι η κατ’ εξοχήν ορολογία που μπορεί κάποιος να τους αποδώσει. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται οπαδός, επειδή κατάφερε να συνδυάσει μια μέρα το μεσημβρινό του μπάνιο με την παρακολούθηση ενός αγώνα το απόγευμα. Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που αυτοαποκαλείται οπαδός τη στιγμή που δε γνωρίζει τι σημαίνει εκδρομή. Μπορεί να ονομαστεί κάλλιστα δρομέας ή μαραθωνοδρόμος, με τίποτα όμως οπαδός.

Άλλωστε, τόσα χρόνια σαν δρομέας μας συστήνεται κάτι που φαίνεται κι από την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το τρέξιμο. Τόσα και τόσα όμορφα βράδια μας ανάγκαζε να περνάμε μαζί του μοιράζοντας τον φάπες και δεν μπορεί να αλλάξει τώρα το.. επάγγελμα όντας από τη φύση του καρπαζοεισπράκτορας .

Καταδότες,
γιατί κάθε φορά που συμβαίνουν γεγονότα στο οπαδικό κίνημα, υπάρχει άρρηκτα στενή συνεργασία με τις Ελληνικές διωκτικές αρχές, βοηθώντας τες με φανερό ή όχι τρόπο και δίνοντας τες συνεχώς πληροφορίες ωσάν τους καλύτερους τους συνεργάτες. Δεν είναι μυστικό όταν κάθε φορά που η ΕΛ.ΑΣ. προβαίνει σε συλλήψεις οι ίδιοι και τα Μέσα τους πανηγυρίζουν και δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο που δρουν οι διωκτικές αρχές.

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ
CLUB PAOK STAVROUPOLI
“Born to fight for you”