Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Χρόνια πολλά ΠΑΟΚάρα

Σαν σήμερα, πριν από 85 χρόνια ιδρύθηκε επίσημα ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Ομιλος Κωνσταντινουπολιτών, ο ΠΑΟΚ!! Σε όλη τη διαδρομή του μέχρι σήμερα, ο σύλλογος πέρασε πολλά, τα έβαλε με κυβερνήσεις, παράγκες, ρουφιάνους, ψεύτες και προδότες κι όμως άντεξε. Για όλους εμάς, τα 4 αυτά ιερά γράμματα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ολόκληρη τη ζωή μας. Για εμάς, ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά τηλεόραση, σποράκι και πασατέμπο. Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι αγώνες, μάχες, εκδρομές και τρέλα. Είναι ότι μάθαμε από παιδιά κι ότι έκανε αυτό το σύλλογο τόσο μεγάλο και δυνατό!!!

*Την Κυριακή, μετά από καιρό είδαμε την ομάδα μας να παίζει μπάλα. Δεν είδαμε όμως να βάζει και πάλι εύκολα το γκολ. Η ουσία είναι ότι, έστω και στην τελευταία αγωνιστική εξασφάλισε τη συμμετοχή του και στα φετινά πλέι οφ κι απομένει να δούμε αν μπορεί να επαναλάβουμε την περσινή πορεία, τερματίζοντας πρώτη στη διαδικασία!

*Στο μπάσκετ, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου κέρδισε ακόμη ένα παιχνίδι και κλείδωσε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, εκμεταλλευόμενος και τη νίκη του Πανιωνίου και πηγαίνει στην Καβάλα για την τελευταία αγωνιστική χωρίς άγχος. Πλέον, σήμερα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στην πρώτη φάση των πλέι οφ, εκεί όπου πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παρών, γεμίζοντας το Παλατάκι και βοηθώντας την ομάδα στην έξοδο στην Ευρωλίγκα μετά από πολλά χρόνια...