Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Στήριξη σε μπάσκετ και χάντμπολ

Το Σάββατο είναι καθαρά ασπρόμαυρο. Τα πλέι οφ σε μπάσκετ και χάντμπολ ξεκινούν και οι ομάδες μας με απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και στα δύο αθλήματα μας, μας περιμένουν σε Μίκρα και Παλατάκι για να τις στηρίξουμε να κάνουν το πρώτο βήμα..

Στις 6 το απόγευμα, στο κλειστό της Μίκρας, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ δίνει το πρώτο από τα τρία παιχνίδια στην προσπάθεια για να σηκώσει το πρωτάθλημα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Είναι χρέος όλων μας να βρεθούμε στο γήπεδο και να βοηθήσουμε την ομάδα μας που τη στέρησαν για μια ολόκληρη χρονιά τον κόσμο της. Είναι υποχρέωση μας να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά που με τόσο κόπο προσπαθούν με λίγα μέσα και κρατούν τον ΠΑΟΚ μας στην κορυφή.. Ραντεβού όλοι αύριο στη Μίκρα..

Στις 7 το απόγευμα ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ξεκινά τη δική του μάχη στα πλέι οφ απέναντι στην Καβάλα, θέλωντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μετά από πάρα πολλά χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει πιθανότητες για την έξοδο του στην Ευρωλίγκα. Από μόνος του αυτός ο στόχος πρέπει να κινητοποιήσει ολόκληρη την ασπρόμαυρη οικογένεια προκειμένου το Παλατάκι να νοιώσει δόξες "Παλέ" κι εμείς από την κερκίδα να δώσουμε στην ομάδα τη δύναμη προκειμένου να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της σε αυτούς τους αγώνες!