Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Ημέρα ΠΑΟΚ είναι το Σάββατο καθώς η ομάδα μας αγωνίζεται σε αρκετά τμήματα και χρειάζεται τη βοήθεια μας..

*Αρχικά, στις 3 η ομάδα χάντμπολ παίζει κόντρα στο Φίλιππο στην Βέροια και η παρουσία του λαού του ΠΑΟΚ κρίνεται επιβεβλημένη για να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας και περιμένοντας το χανούμι στον τελικό.

*Στις 6 το απόγευμα σειρά έχει το πόλο όπου στο Ποσειδώνιο έρχεται ο βάζελος.. Μία νίκη επί των λαγών θα δώσει κίνητρο στην ομάδα μας για την κατάκτηση της 5ης θέσης!

*Στις 7.30 όλοι θα είμαστε όλοι στο Παλατάκι, εκεί όπου θα πρέπει να λιώσουμε τη γριά στον δεύτερο ημιτελικό του βόλλευ και να ισοφαρίσουμε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων. Η ομάδα μας απέδειξε ότι είναι ικανή για το κάτι παραπάνω και όλοι μας οφείλουμε να της δώσουμε την ώθηση να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη!

*Την Κυριακή, η αδιαλλαξία της γριάς μας οδηγεί στο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα από την τηλεόραση, όμως είμαστε σίγουροι ότι παρά τις απουσίες και την αρνητική παράδοση, οι παίκτες μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα οδηγήσουν τον κομπλεξικό συμπολίτη στην τελευταία αγωνιστική να ψάχνεται για τη νίκη για να σωθεί και την ομάδα μας να απολαμβάνει είσοδο στα πλέι οφ, χωρίς άγχος και χωρίς να περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Αποτελέσματα Σαββατοκύριακου

*Ενας μέτριος ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 1-0 της μυζήθρας και την έστειλε στη Β' Εθνική με τον Κλάους να πετυχαίνει και πάλι γκολ απέναντι στα κομπλεξικά τυριά. Η ομάδα μας θέλει ένα βαθμό για να κλειδώσει την είσοδο στα πλέι οφ και την ερχόμενη Κυριακή, καλείται να κάνει το χρέος του απέναντι στο συμπολίτη, στέλνοντας τον ακόμη πιο χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα! Η διοίκηση της ομάδα έχει χρέος απέναντι στο λαό του ΠΑΟΚ να βγει και να ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο.

*Στο μπάσκετ, η ομάδα μας συνέχισε την εκπληκτική πορεία της κνικώντας και τον Ηλυσιακό με 66-52, έχοντας ως κορυφαίους τους Μάρσαλ και Ντόζιερ. Με αυτή τη νίκη καπαρώσαμε την τρίτη θέση και για να την κρατήσουμε μέχρι τέλους οφείλουμε να πετύχουμε τουλάχιστον δύο νίκες στα επόμενα τρία παιχνίδια! Στο μεταξύ, η ομάδα μας συμφώνησε με τον Ντιόντε Κριστμας για τη θέση των γκαρντ και πλέον θέλει κι έναν ψηλό για να μπει στα πλέι οφ χωρίς ελλείψεις παικτών.

*Στο βόλλευ, η ομάδα μας έχασε από την Κηφισιά με 3-0 σετ και πλέον από την Τετάρτη παίζει με τη γριά για την πρόκριση στον τελικό με μειονέκτημα έδρας.

*Στο χάντμπολ, μετά από 6 μήνες, η ομάδα μας αγωνίστηκε με κόσμο στη Μίκρα κι επικράτησε με 31-21 των Χανίων και περιμένει το παιχνίδι της Τετάρτης για να δει αν την τελευταία αγωνιστική θα είναι πρώτος στη βαθμολογία έχοντας το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Στα υπόλοιπα αθλήματα, οι ομάδες μας συνέχισαν νικηφόρα με τη γυναικεία ομάδα στο ποδόσφαιρο να θέλει μία νίκη για να εξασφαλίσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.