Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Πρόγραμμα Σαββατοκύριακου

Ημέρα ΠΑΟΚ είναι το Σάββατο καθώς η ομάδα μας αγωνίζεται σε αρκετά τμήματα και χρειάζεται τη βοήθεια μας..

*Αρχικά, στις 3 η ομάδα χάντμπολ παίζει κόντρα στο Φίλιππο στην Βέροια και η παρουσία του λαού του ΠΑΟΚ κρίνεται επιβεβλημένη για να τερματίσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παίρνοντας το πλεονέκτημα έδρας και περιμένοντας το χανούμι στον τελικό.

*Στις 6 το απόγευμα σειρά έχει το πόλο όπου στο Ποσειδώνιο έρχεται ο βάζελος.. Μία νίκη επί των λαγών θα δώσει κίνητρο στην ομάδα μας για την κατάκτηση της 5ης θέσης!

*Στις 7.30 όλοι θα είμαστε όλοι στο Παλατάκι, εκεί όπου θα πρέπει να λιώσουμε τη γριά στον δεύτερο ημιτελικό του βόλλευ και να ισοφαρίσουμε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων. Η ομάδα μας απέδειξε ότι είναι ικανή για το κάτι παραπάνω και όλοι μας οφείλουμε να της δώσουμε την ώθηση να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από τη νίκη!

*Την Κυριακή, η αδιαλλαξία της γριάς μας οδηγεί στο να παρακολουθήσουμε τον αγώνα από την τηλεόραση, όμως είμαστε σίγουροι ότι παρά τις απουσίες και την αρνητική παράδοση, οι παίκτες μας θα κάνουν το καθήκον τους και θα οδηγήσουν τον κομπλεξικό συμπολίτη στην τελευταία αγωνιστική να ψάχνεται για τη νίκη για να σωθεί και την ομάδα μας να απολαμβάνει είσοδο στα πλέι οφ, χωρίς άγχος και χωρίς να περιμένουμε την τελευταία αγωνιστική!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου