Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Αρειανοί ρουφιάνοι, Αλήτες δημοσιογράφοι

Με τρία επίθετα μόνο μπορούν να χαρακτηριστούν οι «οπαδοί» της ομάδας της γειτονιάς από την Παπαναστασίου: γλοιώδεις, ανύπαρκτοι, καταδότες. Δεν υπάρχουν καλύτερες κι ευστοχότερες λέξεις για να τους χαρακτηρίσουν καλύτερα! Κι επειδή εμάς δε μας αρέσει να πετάμε απλά τις εκφράσεις και να φεύγουμε, εξηγούμαστε.

Γλοιώδεις, γιατί χρησιμοποιούν εφημερίδες, ραδιόφωνα και κάθε λογής μέσο που πρόσκεινται στα συμφέροντα της ομαδούλας τους, προκειμένου να βάλλουν με κάθε είδους ψευτιές κι ανακρίβειες κατά του μεγάλου οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ. Οι δημοσιογράφοι τους, δίχως ίχνος ντροπής, ανεβάζουν άρθρα και προβάλλουν φωτογραφίες στα εξώφυλλα των Μέσων τους προκειμένου να στοχοποιήσουν το λαό του ΠΑΟΚ και να τον κατατάξουν ως συμμορίες. Εκμεταλλεύονται το βήμα που έχουν και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι εμείς είμαστε.. οι κακοί και πρέπει με κάθε τρόπο να τους αδειάσουμε τη γωνία, όμως δε θα τους κάνουμε το χατίρι..



Ανύπαρκτοι,
γιατί αυτή είναι η κατ’ εξοχήν ορολογία που μπορεί κάποιος να τους αποδώσει. Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο άνθρωπος που αυτοαποκαλείται οπαδός, επειδή κατάφερε να συνδυάσει μια μέρα το μεσημβρινό του μπάνιο με την παρακολούθηση ενός αγώνα το απόγευμα. Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που αυτοαποκαλείται οπαδός τη στιγμή που δε γνωρίζει τι σημαίνει εκδρομή. Μπορεί να ονομαστεί κάλλιστα δρομέας ή μαραθωνοδρόμος, με τίποτα όμως οπαδός.

Άλλωστε, τόσα χρόνια σαν δρομέας μας συστήνεται κάτι που φαίνεται κι από την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το τρέξιμο. Τόσα και τόσα όμορφα βράδια μας ανάγκαζε να περνάμε μαζί του μοιράζοντας τον φάπες και δεν μπορεί να αλλάξει τώρα το.. επάγγελμα όντας από τη φύση του καρπαζοεισπράκτορας .

Καταδότες,
γιατί κάθε φορά που συμβαίνουν γεγονότα στο οπαδικό κίνημα, υπάρχει άρρηκτα στενή συνεργασία με τις Ελληνικές διωκτικές αρχές, βοηθώντας τες με φανερό ή όχι τρόπο και δίνοντας τες συνεχώς πληροφορίες ωσάν τους καλύτερους τους συνεργάτες. Δεν είναι μυστικό όταν κάθε φορά που η ΕΛ.ΑΣ. προβαίνει σε συλλήψεις οι ίδιοι και τα Μέσα τους πανηγυρίζουν και δίνουν τα εύσημα για τον τρόπο που δρουν οι διωκτικές αρχές.

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ
CLUB PAOK STAVROUPOLI
“Born to fight for you”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου