Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στο ίδιο έργο θεατές

Για μία ακόμη φορά η Δικαιοσύνη μας απέδειξε, με τον πιο χαρακτηριστικό κι ανάγλυφο τρόπο, ότι είναι τυφλή. Η απόφαση που έβγαλε το μεσημέρι της Τετάρτης, με την οποία κρίνονται προφυλακιστέοι οι 5 από τους 6 συλληφθέντες της περασμένης εβδομάδας, δίχως μάλιστα ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία, μέχρι να γίνει η δίκη, μας δίνει την αίσθηση ότι μάλλον το πρόβλημα με τη βία είμαστε εμείς και κανείς άλλος.

Η λογική του «πονάει δάχτυλο, κόβω χέρι», αποδείχτηκε για μία ακόμη φορά η σωφρονέστερη για την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία για μία ακόμη φορά μας έδειξε την αναλγησία της, μη λαμβάνοντας υπόψιν ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία για να αποδεικνύουν την ενοχή τους, ούτε καν μάλιστα το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκ των κρατούμενων έχουν καθαρό ποινικό μητρώο!

Μιλάμε για μία ακόμη απόφαση-κόλαφο στη Δημοκρατία την οποία ζούμε στη χώρα μας. Στη χώρα όπου κουμάντο κάνουν οι δημοσιογράφοι και οι φυλλάδες. Στη χώρα την οποία κουμάντο κάνουν οι ρουφιάνοι και λαγοί. Στη χώρα την οποία η ατιμωρησία και ο ωχαδερφισμός διακρίνει σε κάθε κίνηση τον Έλληνα, έρχεται μία απόφαση, καταδικαστική για 5 ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν ακόμη αυταπόδεικτα στοιχεία που να τους βαρύνουν και οι οποίοι ουσιαστικά τώρα, καταστρέφονται επειδή κάποιοι θυμήθηκαν ότι πριν από 6 μήνες ίσως κάποιος από αυτούς να συμμετείχε σε περιστατικά στα οποία ενεπλάκησαν οπαδοί δύο ομάδων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε θεατές στο ίδιο έργο και σίγουρα δε θα είναι και η τελευταία. Άλλωστε, το δικαίωμα να το πιστεύουμε αυτό μας το δίνει η ίδια η πολιτεία, η οποία έχει αποφασίσει πλέον ότι αυτοί οι οποίοι φταίνε για όλα τα δεινά του κράτους είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το είδαμε πολλές φορές στο παρελθόν, το βλέπουμε και τώρα. Για τα όσα συνέβησαν σε αγώνες των ομάδων του ΠΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν υπάρχει κανένας ένοχος. Όμως, πλέον, ήρθε η ώρα όλο αυτό να αλλάξει.

Ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει ο ίδιος το αυτονόητο δικαίωμα που έχει ο κάθε Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. Το δικαίωμα στην ελευθερία! Γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ είναι από τη φύση του περήφανος και κανένας ρουφιάνος δεν μπορεί να του στερήσει την ελευθερία του.

Θα μας βρείτε μπροστά σας και αυτή τη φορά θα είμαστε αμείλικτοι απέναντι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου